SHADIRA KOSMETIK

SHADIRA KOSMETIK

SHADIRA KOSMETIK
SELEMBUT SUTERA SEHARUM NAMAMU .....LOKASI TODAYS MALL BANDAR TIRAM JOHOR

UNTUK MEMBUAT PESANAN

UNTUK MEMBUAT PESANAN
POSLAJU

SELAMAT DATANG KE DUNIA KECANTIKKAN PRODUK SHADIRA

PENGENALAN

Selamat datang ke laman PROMOSI Nurarrisa Saloon & Spa.Terima kasih atas lawatan anda ke laman ini.Kami adalah salon BUMIPUTERA di yang beroperasiTiram,Johor.Kami telah beroperasi lebih 10 tahun lalu.Kami menyediakan perkhidmatan kecantikan dengan mengikut keperluan anda.Kepuasan pelanggan adalah kebanggan kami.... Selain itu, kami akan memberi penerangan yang lengkap bukan sahaja tentang pakej rawatan yang sesuai tetapi juga tentang penggunaan produk-produk kecantikan yang perlu dan bersesuaian untuk kepuasan para pelanggan yang mahu kelihatan MUDA JELITA ANGGUN BERGAYA dengan MEMILIKI kulit yang bersih dan berseri.Buat ANDA yang berdekatan boleh terus berkunjung Ke SPA kami.BERITA BAIK!!! untuk ANDA yang DI LUAR KAWASAN PERKHIDMATAN PEMBELIAN secara ONLINE dengan penghantaran POS LAJU (M),PERCUMA mengikut terma dan syarat.

_MOTIVASI TERINDAH:
"Sesuatu yang BAIK adalah LAGI BAIK jika kita dapat KONGSIKAN BERSAMA".
_ IN Shaa ALLAH,Aamiin Aamiin Aamiin YRA.

Salam Sayang,
Rose'Lynn In'Nadi

SHADIRA SPA

SHADIRA SPA
KUNJUNGI NURARRISA SALOON.DAPATKAN PERKHIDMATAN PERAWATAN DAN KECANTIKAN

___ "SELEMBUT SUTERA SEHARUM NAMAMU.... SHADIRA"

PESANAN/PEMBELIAN PRODUK SHADIRA SRII (GST 6% KAMI TANGGUNG) POSLAJU SILA HUBUNGI 0197647262

GST KAMI TANGGUNG

WHITEBLACK HEADSJerawat adalah salah satu masalah dermatologi yang paling biasa, yang dialami oleh kira-kira 80% daripada remaja Asia .Jika tidak dirawat, ia boleh menjadi sumber yang ketara sekuelanya fizikal dan masalah psikologi. Kajian Tersebar luas menunjukkan bahawa jerawat jerawat, comedogenesis, tidak hanya masalah belia tetapi bagi sesetengah orang, ia berterusan ke zaman pertengahan. Kajian comedones mendapati kepentingannya dalam rawatan bintik hitam kerana mereka adalah pelopor semua luka jerawat.

Pengurusan jerawat yang berkesan melibatkan kefahaman cara pembangunan. Pencegahan dari jerawat parut, salah satu komplikasi utama keradangan jangka panjang jerawat mendorong pesakit untuk memberi perhatian kepada luka awal dan mendapatkan rawatan segera. Terdapat empat perubahan besar yang dikaitkan dengan pembangunan comedone (bintik hitam dan jeragat). Pertama peningkatan dalam rembesan sebum, kedua percambahan epidermis ductal, ketiga penjajahan bakteria jerawat Propionibacterium khas, keempat tambahan keradangan kepada senario.

Perkumuhan dan pengeluaran sebum hormonally diselaraskan dan peranan androgen terkenal dalam proses ini. Peraturan sebum adalah salah satu kewajaran dalam merawat jerawat jerawat dan jeragat penyingkiran. Perubahan dalam komposisi lipid saluran epidermis pengurangan dalam pecahan asid linolenik lipid permukaan kulit yang didahului oleh hyperproliferation duktus boleh menerangkan comedones (bintik hitam dan whiteheads)pembentukan. Rawatan bintik hitam kulit maya mungkin bertujuan untuk peraturan sebum, mengurangkan keradangan, kawalan bakteria dan pengurangan hypercornification.

Comedones Apa? Comedones papules kecil (lebam) dengan warna sama seperti kulit, kepala mereka mungkin akan terbuka dan gelap (bintik hitam). Comedones dibahagikan kepada dua kategori utama, comedones terbuka atau bintik hitam dan comedones tertutup atau whiteheads (lihat foto). Hyperproliferation keratinosit ductal utama pathophysiology yang. Di sini anda boleh membaca lebih patologi pembentukan comedone. Bintik hitam kulit (lihat foto) comedones terbuka dengan kepala hyperpigmented. Dalam bintik hitam pengumpulan melanin (pigmen epidermis) menjadikan mereka berwarna gelap hampir hitam. Bintik hitam hidung biasanya melihat kerana pori-pori kulit yang lebih besar kawasan. Percambahan sel epitelium dalam saluran minyak yang berlebihan menyebabkan pembentukan comedones. Comedones biasanya prekursor jerawat. Saluran minyak (folikel) tubul yang menjalankan rembesan kelenjar sebaceous (sebum) kepada permukaan kulit. Bintik hitam biasanya dikaitkan dengan hiperaktif kelenjar sebum dan hypercornification folikel sebum (berlebihan epitelium lapisan duktus).

Sebahagian hormon (DHT) dan rawatan comedones: faktor-faktor hormon jelas memainkan peranan penting dalam pembangunan-bintik hitam. Kelenjar minyak (sebahagian daripada folikel sebaceous) amat sensitif terhadap rangsangan androgenic, dan pembesaran mereka biasanya mendahului lain tanda-tanda akil baligh walaupun sebelum sebarang tanda jerawat jerawat. Mereka adalah di bawah kawalan endokrin dan jadi ia tidak menghairankan bahawa penghasilan sebum berbeza-beza dengan umur dan jantina. Antara androgen DHT, peningkatan dihydrotestosterone lebih noticeable.aktiviti-aktivi yang berlebihan adalah salah satu daripada faktor-faktor yang memburukkan lagi dalam rawatan. Peningkatan dalam linoleates dan asid lemak bebas juga dilihat sempena bintik hitam. Peningkatan dalam pengeluaran sebum yang dikaitkan dengan peningkatan asid lemak bebas dan bukannya peningkatan dalam asid lemak perlu.Lelaki telah sebum pengeluaran yang ketara lebih besar daripada perempuan.
Pengaruh emosi juga ketara menjejaskan pembentukan comedone. Dengan apa-apa penyakit yang kursus berpanjangan, kepentingan faktor-faktor psikologi dalam terapi jerawat telah berkali-kali menekankan dan perlu dipertimbangkan secara serius diambil kira untuk rawatan bintik hitam. Nampaknya ada tidak syak lagi bahawa situasi tekanan seperti peperiksaan akhir kerap menyebabkan exacerbations pada pesakit. Ini mungkin disebabkan oleh peningkatan rembesan glucocorticoid oleh kelenjar adrenal yang seolah-olah untuk memberi kekuasaan tindakan androgen.

Ejen alam sekitar juga memainkan peranan penting dalam menentukan keterukan dan sejauh mana jerawat jerawat dan menjejaskan rawatan.Walau bagaimanapun, dalam beberapa kes pendedahan kepada cahaya matahari akan menjadi lebih teruk penyakit. Geseran malar disebabkan oleh alat-alat perlindungan seperti topi keledar bahu pad, atau bantal akan membuat pengurusannya lebih sukar serentak dengan kemungkinan yang lebih tinggi luka parut. Pecah follciles minyak adalah antara faktor-faktor lain memburukkan keadaan. Pecah boleh disebabkan oleh kecederaan kulit dengan kaedah memerah luka, kulit melelas menyental atau pelaburan mekanikal seperti dermabrasion. Untuk menghilangkan bintik hitam hidung scrub boleh membawa hasil yang memuaskan jika kulit muka anda yang jelas sebaliknya. Walau bagaimanapun dalam kes-kes radang menyental jerawat tidak recommended.Disini anda boleh mendapatkan maklumat lanjut mengenai comedones memburukkan lagi faktor.

Persiapan ASID EPAL seperti krim dan pencuci SHADIRA berkesan dalam rawatan whiteheads dan bintik hitam.boleh digunakan untuk rawatan, bagaimanapun terdapat dua perkara penting bahawa pesakit jerawat harus sedar. Untuk menghilangkan pelbagai jerawat bentuk sekurang-kurangnya 6-8 minggu terapi adalah penting kerana ini tempoh masa yang dikehendaki sebelum peningkatan diperhatikan di sini, penambahbaikan boleh diambil perhatian lebih awal. Kedua luka badan, termasuk ke belakang, dada dan luka bahu bertindak balas lebih perlahan-lahan kepada rawatan daripada orang-orang yang di muka. Luka radang diwakili sebagai papules, postules, nodul, sista, macules dan luka parut. Papules dan postules lebih cetek berbanding dengan lain jerawat radang dan menyembuhkan mereka mengambil masa yang lebih singkat masa, hari 5-10.Nodul adalah struktur yang berakar umbi dan cenderung untuk kekal selagi lapan minggu sebelum akhirnya menyelesaikan. Sista (fibrosis jerawat) tidak terlalu umum tetapi apabila ia berlaku, mereka boleh mencapai beberapa sentimeter garis pusat.Fibrosis jerawat dianggap sebagai bentuk jerawat yang teruk dan rawatan perlu berunding dengan PAKAR KULIT (doktor). Untuk menghilangkan terapi gabungan jerawat fibrosis diperlukan.

FACEBOOK WhatsAPP 019 708 7262 019 764 7262

UNTUK KETERANGAN LEBIH LANJUT HUBUNGI ATAU WHTSAPP 019 764 7262

Kami sedia membantu anda dari wanita untuk wanita kecantikan hak milik setiap insan .anda pasti boleh

Membantu menyelesaikan masaalah kecantikan anda

RAWATAN YG KAMI SEDIAKAN

*Masalah Jerawat
*Masalah Jeragat & bintik2 Hitam
*Berminyak/Kering dll
*Pencerahan & Meremajakan kulit

Pakej Mandian Pengantin
* Sauna HERBA
* Lulur/Body scrub
* Mandi Bunga/susu/Rempah
* Masker badan(body mask)
* Rawatan Aromaterapi(aura)
*Bertangas
*Mandian Selepas Bersalin
*Payudara
*Rawatan Resdung
*program perlangsingan badan(JUARA)
dan lain lain rawatan untuk wanita dengan harga berpatutan..

SHADIRA ONLINE

SHADIRA BELIAN ONLINE

I ♥ shadira I ♥ shadira I ♥ shadira

SHADIRA CONTEST